naybilsha-kilkist-skrimeriv-noviy-serial-netflix-potrapiv-v-knigu-rekordiv-ginnesa

Найбільша кількість скримерів: новий серіал Netflix потрапив в Книгу рекордів Гіннеса

 • 2302448 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Серіал «Опівнічний клуб» (The Midnight Club) встановив світовий рекорд за кількістю скримерів - лякаючих моментів - в одному епізоді і був занесений до Книги рекордів Гіннеса. Про це пише Entertainment Weekly, передає УНН.

Деталі

Напередодні релізу Netflix організував показ епізоду в рамках заходу New York Comic Con, де був присутній представник Гіннеса, щоб зафіксувати рекорд та вручити відповідний сертифікат. Загалом у першому епізоді «Опівнічного клубу», який триває 59 хвилин, опинився 21 скример.

Серіал вийшов на Netflix сьогодні, 7 жовтня. Загалом у сезоні 10 серій тривалістю близько години. Для перегляду доступні українські субтитри.

Додамо

«Опівнічний клуб» — це серіал заснований на базі однойменного роману Крістофера Пайка 1994-го року. За сюжетом група невиліковно хворих підлітків мешкають у хоспісі, де головним є таємничий лікар. Опівночі підлітки збираються разом, аби поділитися страшними історіями.

У них є домовленість, що якщо хтось з них помре першим, то той намагатиметься подати знак з того світу. Після смерті одного з пацієнтів починаються паранормальні явища.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Євробачення-2023 проведуть у британському Ліверпулі

     • 237252 переглядiв

    ЗСУ звільнили село Подоли на Харківщині

     • 99380 переглядiв