ukenru
navchannya-zelenikh-beretiv-donetskogo-prikordonnogo-zagonu-rozpochalis-na-kpvv-gnutove

Навчання "зелених беретів" Донецького прикордонного загону пройшли на КПВВ "Гнутове"

 • 17728 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 3 грудня. УНН. Сьогодні на контрольно-пропускному пункті "Гнутово", що під Маріуполем, пройшли навчання прикордонників, максимально наближені до бойової обстановки, передає кореспондент УНН.

За легендою, терористи з боку в'їзду непідконтрольної території спробували провести агресивну провокацію і атакували прикордонників, застосовуючи стрілецьку зброю. Після того, як їм було вчинено опір, терористи зрозуміли, що провокація не вдалась і взяли в заручники жінку. Буквально за кілька хвилин "зелені берети" врятували жінку та ліквідували бойовиків.

"Дані навчання із заручниками ми проводимо вперше, щоб відпрацювати всі ситуації і бути готовим до будь-якої провокації і повороту подій. Також ми регулярно на всіх контрольно-пропускних пунктах проводимо подібні навчання, але саме з заручниками уперше тут", - прокоментувала навчання начальник прес служби Донецького прикордонного загону Світлана Савчук.

Зауважимо, що люди, які перебували в черзі на проходження контролю, не знали про навчання. За словам жителя Краматорська Юрія, він відразу зрозумів, що це навчання.

"Так тут все, як в кіно було. Не страшно. Ось коли з "Градів" обстрілювали - ось там було страшно, а тут я відразу зрозумів - відпрацьовують навички", - розповів Юрій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП