ukenru
navalnogo-dostavili-do-vipravnoyi-koloniyi-u-kolomni-zmi

Навального доставили до виправної колонії в Коломні - ЗМІ

 • 20467 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Олексія Навального доставили до виправної колонії (ВК) в Коломні. Про це повідомляє ряд російських ЗМІ, пише УНН.

Деталі

За повідомленнями ЗМІ, опозиційний політик перебуває в ВК-6.

"Його етап був швидкий - всього близько 3 годин їзди з конвоєм від "Матроської тиші", - йдеться у повідомленні.

Контекст

2 лютого суд змінив Навальному умовне покарання у справі “Ів Роше” на реальний термін, призначивши йому 3,5 року колонії загального режиму (з урахуванням терміну під домашнім арештом він мав провести в колонії два роки вісім місяців).

У середу, 17 лютого, ЄСПЛ ухвалив, що російська влада повинна негайно звільнити опозиціонера Олексія Навального відповідно до правила 39 Регламенту суду — про застосування забезпечувальних заходів.

Голова Мін’юсту РФ Костянтин Чуйченко вимогу ЄСПЛ назвав необгрунтованою, неправомірною, а також свідомо неможливою.

Вранці в суботу 20 лютого Мосміськсуд залишив у силі рішення суду першої інстанції замінити російському оопозіціонному політику Олексію Навальному умовний термін позбавлення волі на реальний по справі “Ів Роше”, при цьому зарахувавши в термін час, проведений ним під домашнім арештом.

Другий вирок

Мировий суд Бабушкінського району Москви визнав російського опозиціонера Олексія Навального винним у наклепі на адресу ветерана Другої світової війни Гната Артеменка і призначив йому штраф у розмірі 850 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Українські Національні Новини

Новини Світу