ukenru
natsrozvidka-i-fbr-ne-zgidni-z-visnovkami-tsru-pro-rol-rosiyi-u-viborakh-ssha

Нацрозвідка і ФБР не згідні з висновками ЦРУ про роль Росії у виборах США

 • 7398 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. В управлінні директора Національної розвідки США (ODNI - ред.), яке координує роботу всіх американських розвідслужб, не згідні з оцінками Центрального розвідувального управління (ЦРУ - ред.), яке вважає, що Росія втрутилася в хід президентських виборів, щоб сприяти перемозі кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа. Про це в понеділок, 12 грудня, повідомило агентство Reuters з посиланням на трьох офіційних осіб, знайомих з ситуацією, передає УНН.

За їх даними, хоча в ODNI не стверджують, що ЦРУ помилилося з висновками, там зазначають, що Центральному розвідувальному управлінню не вистачає послідовності у поданні відповідних доказів.

“ODNI не говорить, що (співробітники - ред.) ЦРУ помиляються, а лише звертає увагу на те, що вони не можуть довести факт наявності певних намірів з боку Москви та прийняття там конкретних рішень”, — йдеться в повідомленні.

Через те ж Федеральне бюро розслідувань США також не підтримує висновків ЦРУ, зроблених на дедуктивній основі з опорою на наявні розвіддані.

Як повідомляв УНН, центральне розвідувальне управління (ЦРУ) вважає, що Росія нібито втручалася в президентські вибори в США для того, щоб допомогти республіканцеві Дональду Трампу здобути перемогу.

Українські Національні Новини

Новини Світу