ukenru
natsionalniy-ekzit-pol-kogo-naybilshe-obirali-u-mistakh-i-selakh

Національний екзит-пол: кого найбільше обирали у містах і селах

 • 12593 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Стала відома поселенська структура електорату на виборах президента України відповідно до результатів Національного екзит-полу-2019. Про це під час презентації результатів Національного екзит-полу-2019 станом на 20:00 заявив заступник Директора соціологічної служби Центру Разумкова Михайло Міщенко, передає кореспондент УНН.

"Стосовно поселенської структури електорату, то тут цікаві тенденції. Скажімо, найбільше представників сільського електорату – серед виборців Тимошенко, 57% всіх, хто голосував за цього кандидата – це жителі сіл", - сказав Міщенко.

З його слів, ще більше представників сільського електорату – серед представників електорату Олега Ляшка (62%).

"Поселенська структура інших кандидатів більш рівномірна. Можна виділити лише, що найбільша частка жителів великих міст(100 тис. і більше мешканців) серед представників електорату Вілкула – 55%. Це пов’язано з тим, що в нього найбільше регіональне зміщення", - зазначив він.

Раніше УНН повідомляв, що 31 березня було оголошено остаточні результати Національного екзит-полу.

Як повідомляв УНН, Центральна виборча комісія опрацювала дані 1,1% протоколів.

Нагадаємо, в Україні вже завершилися президентські вибори в Україні, які проходили в неділю, 31 березня 2019 року. Виборчі дільниці відкрилися о 8:00 та закрилися о 20:00.

Українські Національні Новини

Політика