ukenru
natsagentstvo-z-povernennya-aktiviv-ogolosilo-pro-nabir-pratsivnikiv-za-konkursom

Нацагентство з повернення активів оголосило про набір працівників за конкурсом

 • 10715 переглядiв

КИЇВ.14 березня. УНН. Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, оголошує конкурс на заміщення перших вакантних місць у відомстві. Про це під час прес-конференції сказав голова Агентства Антон Янчук, передає кореспондент УНН.

"Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, оголошує конкурс на заміщення перших вакантних посад у відомстві: від провідних спеціалістів до начальників відділів. Нацагентство формує команду фахового управління з розшуку активів, а також допоміжні підрозділи для забезпечення ефективного початку своєї роботи", - сказав він.

Як повідомив А.Янчук, наразі в Агентстві працює близько 7 осіб. У цьому році передбачено три хвилі набору, в результаті яких до агентства має приєднатися 80 фахівців. За штатним розписом в Агентстві працюватиме 130 людей.

Нацагентство покликане допомагати всім органам і сприяти розшуку і менеджменту активів. Його аналоги є у 28 країнах Європи.

Нагадаємо, Кабмін надав в оренду Нацагентству з виявлення активів приміщення в центрі Києва.

Українські Національні Новини

Політика