ukenru
nastupnogo-tizhnya-ukrayinu-vidviduye-general-gubernator-kanadi

Наступного тижня Україну відвідає генерал-губернатор Канади

 • 11504 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо сьогодні оголосив, що з 17 по 19 січня 2018 року генерал-губернатор Канади Жулі Пейєтт відвідає Україну та Латвію. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті канадського прем’єра, передає УНН.

Під час візиту генерал-губернатор зустрінеться з Президентом України Петром Порошенко. У подорожі її супроводжуватиме генерал Джонатан Венс, начальник штабу оборони Канади.

За підтримки канадської місії у Києві, генерал-губернатор підкреслить можливості подальшої співпраці для зміцнення відносин Канади з нашою державою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гопко розповіла про перемовини між Україною і Канадою щодо “плану Маршала”

Під час візиту до України Пейєтт планує відвідати канадські війська, залучені на українських землях у рамках операції UNIFIER, сказано в повідомленні.

UNIFIER - це навчально-тренувальна місія Канадських збройних сил в Україні, в рамках якої Канада надає допомогу у військовій підготовці та зміцненні потенціалу українських військ для підтримки зусиль України щодо відновлення суверенітету, підтримки безпеки та стабільності в країні.

Генерал-губернатор Канади є главою держави та представляє королеву Великої Британії. Він також є головнокомандувачем збройними силами.

Українські Національні Новини

Політика