ukenru
nastupnogo-tizhnya-tillerson-obgovorit-z-yevropeyskimi-liderami-situatsiyu-v-ukrayini

Наступного тижня Тіллерсон обговорить з європейськими лідерами ситуацію в Україні

 • 9622 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. Наступного тижня, 21-27 січня державний секретар США Рекс Тіллерсон відвідає Лондон, Париж, Варшаву і Давос, де обговорить з європейськими лідерами ситуацію в Ірані, Сирії, Лівії, КНДР і Україні. Про це повідомляє прес-служба Держдепартаменту США, передає УНН.

Так, 21 січня він прибуде в Лондон, де зустрінеться з міністром закордонних справ Борисом Джонсоном і радником з національної безпеки Марком Седвілом, щоб обговорити співпрацю з питань, що становлять взаємний інтерес у всьому світі, включаючи ситуацію в Ірані, Сирії, Лівії, КНДР і Україні.

23 січня в Парижі він зустрінеться з високопоставленими французькими офіційними особами для обговорення тих же питань. Він також візьме участь у відкритті Міжнародного партнерства проти безкарності за застосування хімічної зброї.

Потім Тіллерсон відправиться в Давос, де з 24 по 26 січня він візьме участь у Всесвітньому економічному форумі 2018 року.

У Варшаву він відправиться 26 січня, де зустрінеться з високопоставленими польськими чиновниками, щоб обговорити ряд питань у двосторонніх відносинах США і Польщі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент США Дональд Трамп не виключив, що країна може повернутися до Паризької хартії з питань клімату.

Українські Національні Новини

Політика