ukenru
nastupnogo-misyatsya-microsoft-dodast-do-programi-word-novu-funktsiyu-dlya-ledachikh

Наступного місяця Microsoft додасть до програми Word нову функцію для ледачих

 • 20499 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Вже в березні додаток Word матиме функцію, яка автоматично дозволить закінчувати речення або слова в тексті замість користувача, повідомляє Microsoft на офіційному порталі, деталі дізнавайтесь в УНН.

Деталі

Наприкінці 2020 року працівники компаній Word і Outlook представили нову функцію редактора Microsoft у програмах вище зазначених компаній, яка мала назву "текстове передбачення". За словами розробників, така новинка, використовуючи модель машинного навчання, зможе легко підлаштуватись під стиль написання кожної людини. Це дозволить користувачеві швидше набирати текст.

Як працює функція "текстового передбачення"

Коли ви пишете документ в програмі Word, зверніть увагу на екран гаджета. З правого боку після, набраного речення, ви побачите пропозиції слів у сірому кольорі, які підходять за контекстом. Якщо вам це стало у нагоді, натисніть клавішу Tab, а якщо не хочете використовувати запропонований варіант – Esc.

Не сподобалася така функція? Її можна вимкнути в налаштуваннях додатку.

Цитата:

"Текстові передбачення допомагають користувачам писати ефективніше. Ця функція зменшує орфографічні та граматичні помилки і з часом, за допомогою машинного навчання, зможе давати найкращі рекомендації, виходячи з вашого стилю письма", - запевняє корпорація Microsoft.

Доповнення

Нагадаємо, що Microsoft назвала нещодавню хакерську атаку у США найбільшою в історії.

Українські Національні Новини

Технології