ukenru
nastupniy-rik-bude-vdalim-dlya-tvorchosti-i-narodzhennya-ditey-astrolog

Наступний рік буде вдалим для творчості і народження дітей - астролог

 • 24003 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Наступаючий 2019 рік буде вдалим для інтелектуальної і творчої роботи, а також для укладення шлюбів і народження дітей. Такі рекомендації дала доктор астропсихології і інтегративної психологи Олена Осипенко в коментарі кореспонденту УНН.

"Новий рік почнеться в 24-й місячний день з положенням Місяця в Скорпіоні. В цей рік добре буде закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів. Місяць у Скорпіоні допоможе людям включитися в трансформаційний процес глобальної зміни власної особистості і життя в цілому", - зазначила О.Осипенко.

За її словами, в наступному році прекрасно буде йти творча та інтелектуальна робота, що вимагає ентузіазму і енергії.

При цьому вона нагадала, що 5 лютого наступного року вступить в свої права Жовта, або Земляна Свиня. "Це тварина уособлює в китайській традиції достаток, щедрість і інші матеріальні блага. Даний символ протегує працьовитим людям і сімейним парам. Дуже сприятливий цей рік для шлюбів і народження дітей, які будуть зі щасливою вдачею, щасливими і чесними людьми", - підкреслила астролог.

Нагадаємо, відсвяткувати зустріч Нового 2019 року в українських ресторанах можна буде від 500 гривень до 10 000 з людини, залежно від рівня закладу.

Переважна більшість населення України планує зустрічати Новий рік вдома (68,4%).

Українські Національні Новини

Суспільство