ukenru
nastupni-vibori-v-ukrayini-proydut-pid-velicheznim-vplivom-zovnishnikh-oligarkhiv-taruta

Наступні вибори в Україні пройдуть під величезним впливом зовнішніх олігархів - Тарута

 • 12584 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. На сьогодні на політичний, в тому числі і виборчий процес, впливають не тільки внутрішні, а й зовнішні сили. Про це заявив народний депутат України Сергій Тарута під час ефіру на телеканалі "NewsOne", передає УНН.

На його думку, на вибори впливають, як внутрішні, так і зовнішні сили, причому зовнішні сили представлені тими, кого можна назвати спекулянтами або ж олігархами.

"Це українські та зовнішні олігархи. Зовнішні це російські і міжнародні олігархи. Це спекулянти. Олігархи це ті, хто не хоче інвестувати в країну, а хочуть для своїх корисливих цілей використовувати для просування або президента, або прем'єра або міністрів. Ми бачимо, як з року в рік знищується країна ... Олігархи впливали, впливають і спробують далі впливати. Це робиться за допомогою маніпуляцій", - наголосив Тарута.

Політик додав, що одним з елементів впливу є популізм, коли "всі ті, хто розповідають, як будуть робити, не говорять яким чином це будуть робити".

"Тому у нас наступна передвиборна кампанія буде дуже гострою із задіянням всього ресурсу олігархів зовнішніх, олігархів внутрішніх. І, звісно, величезний вплив заходу, і вплив популізму", - додав народний депутат.

Нагадаємо, раніше народний депутат України Юлія Тимошенко заявила, що Україна протягом останніх чотирьох років знаходиться під негативним зовнішнім управлінням. Частина великих транснаціональних фінансових олігократій, за сприяння корумпованого керівництва України, грубо і цинічно заробляє на нашій державі.

Українські Національні Новини

Політика