ukenru
nastupne-zasidannya-u-spravi-g-kernesa-vidbudetsya-27-bereznya

Наступне засідання у справі Г.Кернеса відбудеться 27 березня

 • 7910 переглядiв

ПОЛТАВА-КИЇВ. 6 березня. УНН. Наступне засідання у справі харківського міського голови Геннадія Кернеса відбудеться 27 березня, початок об 11 годині, інформує кореспондент УНН-Центр.

Протягом сьогоднішнього засідання допитано п'ятьох свідків зі сторони обвинувачення. Один зі свідків перебував 25 січня 2014 року поблизу ресторану "Макдональдс", звідки, за словами потерпілих, того дня тілоохоронці Г.Кернеса викрали активістів Євромайдану. Чоловік засвідчив, що невідомі люди у балаклавах трощили його авто.

Протягом засідання також допитано трьох співробітників готелю "Національ". Але всі з опитаних не пам'ятали нічого незвичайного 25 січня 2014 року.

Також, в межах засідання допитано активіста Майдану, який нічого про події між потерпілими та Г.Кернесом особисто не чув та не бачив, але є співавтором звернення до СБУ, ГПУ та інших силових структур з приводу того, що, за його словами, у Харкові в період січня 2014 року проходили мітинги проросійського спрямування.

Також, суд постановив застосувати примусовий привід до тих свідків зі сторони обвинувачення, які досі не з'явилися до суду.

Українські Національні Новини

Політика