ukenru
nastavniki-bavariyi-i-arsenalu-prokomentuvali-rezultat-matchu-ligi-chempioniv

Наставники "Баварії" і "Арсеналу" прокоментували результат матчу Ліги чемпіонів

 • 8750 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Головні тренери англійського "Арсеналу" та німецької "Баварії" прокоментували результат першого протистояння своїх команд в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, котре завершилося розгромом 5:1 на користь мюнхенців, повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Ми провели хороший матч, вдало почали."Арсенал" зміг зрівняти рахунок, в першому таймі у нас були проблеми. Після перерви все йшло як по маслу, ми знайшли потрібний баланс, порадував настрій моїх хлопців", - заявив рульовий "Баварії".

Також на думку К.Анчелотті його візаві по тренерському цеху не варто "посипати голову попелом".

"Арсен Венгер - досвідчений фахівець, але це футбол. Він знайде шляхи, як вийти з такої складної ситуації. Це всього один матч, і потрібно дивитися вперед", - зауважив італійський спеціаліст.

У француза А.Венгера залишились від матчу двоякі враження: "дивний матч. Ми добре провели перший тайм, перед самою перервою упустили два вигідних моменти. Але потім пропустили двічі за чотири хвилини другого тайму. Але головні проблеми почалися після третього гола. "Ми поплили", організація повністю зникла. Жахливий результат".

Нагадаємо, що французький "Парі Сен-Жермен" на стадії 1/8 фіналу розгромив "Барселону" 4:0.

Українські Національні Новини

Спорт