ukenru
nastavnik-barseloni-mi-proveli-match-pro-yakiy-mriyali

Наставник "Барселони": ми провели матч про який мріяли

 • 15049 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Головний тренер "Барселони" Луїс Енріке підбив підсумок історичної перемоги каталонців над "ПСЖ" (6:1) в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Дуже важко підібрати слова, це було немов у фільмі жахів. На моїй пам'яті був тільки один матч з великою напругою, та й то коли я був гравцем. Ми ризикували і розуміли, чим ризикуємо. У першому таймі ми говорили про те, що потрібно забити третій гол. І ми зробили це. Але потім Кавані забив. Однак гравці знову показали свою віру, як і вболівальники на "Камп Ноу". Зазвичай в таких ситуаціях люди йдуть з трибун за десять хвилин до кінця. А сьогодні ніхто не йшов", - наголосив Л.Енріке.

Також Л.Енріке додав: "я говорив про шість забитих голів на передматчевій прес-конференції, тому що "ПСЖ" сильна команда, яка здатна забити. Ми провели матч про який мріяли, і ми все ще в справі".

Нагадаємо, що "Барселона" стала першою командою в Лізі чемпіонів, яка зуміла відіграти різницю в чотири голи після першого поєдинку двоматчевої серії (0:4, 6:1).

Українські Національні Новини

Спорт