naslidky-ataky-shakhediv-na-kyiv-v-okolytsiakh-stolytsi-vpaly-ulamky-bpla-poshkodzheni-budynky

Наслідки атаки "шахедів" на Київ: в околицях столиці впали уламки БПЛА, пошкоджені будинки

 • 148987 переглядiв

Після останнього атаки російських безпілотників на Київ на околицях столиці впали уламки знищених "шахедів". Пошкоджено чотири житлові будинки та декілька автомобілів.

Після останньої атаки БПЛА на Київ, в області зафіксовано падіння уламків російських "шахедів", які ліквідували підрозділи ППО. Про це заявив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Деталі 

Кравченко нагадав, що сьогодні  повітряна тривога в Київській області оголошувалася вже тричі. Остання тривала майже 2,5 години через чергову атаку ворожих БПлА.

Впродовж цього часу на Київщині працювала ППО. Завдяки ефективній роботі наших захисників по ворожих цілях, потраплянь в обʼєкти критичної та житлової інфраструктури немає. 

Водночас, зафіксовано падіння уламків в декількох населених пунктах двох районів області. Наразі вже відомо про пошкодження 4 приватних будинків та 4 легкових автомобілів. Крім того, через падіння уламків на відкритих територіях виникло загоряння травʼяного настилу. Пожежі оперативно ліквідовані 

- резюмував Кравченко. 

Доповнення

За словами очільника Київської ОВА, наразі збирають інформацію про потреби мешканців, пошкоджених будинків. Їм буде надана вся необхідна допомога.

У Дніпровському районі знищили ворожу ракету Х-5901.01.24, 17:45

Він також наголосив, що жертв та постраждалих немає. 

Оперативні групи продовжують роботу з фіксації наслідків повітряної атаки.

Нагадаємо

Командувач ОСУВ "Північ" Сергій Наєв заявив, що під час останнього удару у північній операційній зоні мобільні вогневі групи знищили 4 дрони-камікадзе типу "Shahed".

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака дроном на Сумщині: двоє загиблих, один поранений

     • 44169 переглядiв

    Харківщина: росіяни обстріляли Вовчанськ

     • 39826 переглядiв

    Як виглядає прикордонний Санта: у ДПСУ показали фото

     • 39858 переглядiв