naslidky-ataky-rf-na-sumshchynu-vidnovleno-enerhopostachannia-v-ponad-polovyni-znestrumlenykh-naselenykh-punktiv

Атака рф на Сумщину: відновлено енергопостачання в понад половині знеструмлених населених пунктів

 • 23218 переглядiв

Енергетики відновили електропостачання 342 з 621 населених пунктів Сумської області, які були знеструмлені через ракетні удари росії.

Станом на 12 годину п'ятниці енергетики повернули світло в 342 із 621 знеструмленого внаслідок атаки рф населеного пункту Сумської області. Про це передає пресслужба Сумської ОВА, повідомляє УНН.

Як повідомляється, внаслідок ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі країни на Сумщині було відключено від електропостачання 621 населений пункт.

Завдяки оперативним діям енергетичних служб вже відновлено енергопостачання в 342 населених пунктах області, в тому числі у 47 населених пунктах Шосткинського району, 36 населених пунктах Конотопського району, 65 населених пунктах Сумського району, 66 населених пунктах Охтирського району, 128 Роменського

- йдеться у повідомленні ОВА.

Наразі залишаються без електропостачання 279 населених пунктів області. Робота по відновленню електропостачання триває, додали в ОВА. 

Нагадаємо 

У Сумській області внаслідок ракетної атаки рф на об'єкти енергосистеми України тимчасово введено графіки аварійних відключень у низці районів. 

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Запоріжжя: кількість жертв збільшилася до 3

     • 24214 переглядiв