ukenru
nasha-zbirna-dosyagla-maksimalnogo-rezultatu-na-starti-ligi-natsiy-z-ukrayinoyu-v-sertsi-pavelko

Наша збірна досягла максимального результату на старті Ліги Націй "з Україною в серці" - Павелко

 • 11228 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Національна збірна України досягла максимального результату в двох перших матчах Ліги націй. Прекрасна робота тренерського штабу Андрія Шевченка, командний дух і 100% самовіддача гравців на полі забезпечили необхідні перемоги. Про це на особистій сторінці в Facebook заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко, передає УНН.

За його словами, не менш важливою складовою цього тріумфу - стала фантастична підтримка наших уболівальників.

"Як на матчі в Чехії, так і в фан-зоні біля "Львів Арени"! Шанувальники збірної України підживлювали нашу команду потужною енергетикою, футбольним гімном України - піснею "Червона рута" і скандуванням "Слава Україні!" - написав Павелко.

Він також нагадав, що словосполучення "Слава Україні!" використовував у своїй творчості ще Тарас Шевченко.

"Його енергетика передавалася українцями з покоління в покоління. З роками воно набуло для жителів нашої країни особливого сенсу. Адже не випадково "Слава Україні!" стає офіційним привітанням в українській армії, яка зараз відстоює нашу незалежність.

Я гордий, що тепер слова "Слава Україні!" стали офіційним оберегом і збірної України з футболу! І наші креативні, щирі і вірні вболівальники, будучи невід'ємною частиною збірної, активно його використовують!

Шанувальники нашої команди формують один з найяскравіших фан-рухів в світі! А гасло "Слава Україні!", що пройшло необхідне затвердження в УЄФА і прикрашає тепер не тільки ігрову форму національної збірної, а й куртки, в яких футболісти співають гімн перед матчем, знову підтверджує свою переможну силу!" - зазначив Павелко.

Президент ФФУ уточнив, що гасло "Слава Україні" нанесено на куртки футболістів на рівні сердець, що, за його словами, символічно.

"Збірна вийшла з цим оберегом в двох матчах Ліги націй і перемогла! З Україною в серці! Як і мільйони вболівальників, бажаю нашій збірній нових перемог з нашим головним переможним символом - "Слава Україні"!!!" - резюмував Павелко.

Як повідомляв УНН, "Червона рута" стала візитною карткою національної збірної з футболу в кваліфікації до Євро-2020

Українські Національні Новини

Спорт