nasa-ta-boeing-obhovoriat-vyprobuvannia-ekipazhu-ahentstva-na-mizhnarodnii-kosmichnii-stantsii

NASA та Boeing обговорять питання пілотованого польоту корабля Starliner на МКС

 • 16773 переглядiв

NASA і Boeing обговорять випробування екіпажу на Міжнародній космічній станції та оцінять рухову установку Starliner і витоки гелію в сервісному модулі.

NASA і Boeing продовжують оцінювати роботу транспортного корабля Starliner в контексті витоків гелію в службовому модулі. Агентство збирає якомога більше даних щодо процесу стикування з Міжнародною космічною станцією.

Пише УНН із посиланням на National Aeronautics and Space Administration (NASA).

Деталі

Керівництво NASA та Boeing візьме участь у брифінгу для ЗМІ о 12:30 за східноєвропейським часом у середу, 10 липня, щоб обговорити випробування екіпажу на Міжнародній космічній станції.

ЗМІ, зацікавлені в участі, повинні зв'язатися з прес-службою Космічного центру NASA.

NASA і Boeing продовжують оцінювати роботу силової установки Starliner і п'ять невеликих витоків гелію в службовому модулі космічного корабля, збираючи якомога більше даних під час стикування з Міжнародною космічною станцією.

Після завершення всіх необхідних наземних випробувань і пов'язаного з ними аналізу даних, керівники НАСА і Boeing проведуть огляд на рівні агентства перед поверненням з орбітального комплексу. 

– інформує урядове агентство досліджень у галузі аеронавтики й космічних польотів.

Доповнення

Північноамериканське космічне агентство наразі стверджує, що незважаючи на те, що космічний корабель Starliner зафіксував витік гелію, і це затримало повернення астронавтів, але вони не в пастці.

Віцепрезидент програми комерційних екіпажів Boeing заявив, що він засмучений інформацією, опублікованою в низці ЗМІ, в якій ідеться про проблеми з місією Boeing Starliner.

"Дуже боляче читати те, що там говорять. Ми провели дійсно гарний випробувальний політ, і його оцінюють дуже негативно. Ми не в пастці. Жодної небезпеки для екіпажу немає, і коли ми вирішимо їх доставити, ризик не збільшиться", - підкреслив він.

Пентагон заявив про продовження розробки нової ракети Sentinel09.07.24, 03:42

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Міноборони тестує нову полегшену модель бронежилета

     • 18869 переглядiв

    Зеленський разом із першою леді прибув до Вашингтона

     • 25014 переглядiв