ukenru
narodniy-deputat-pidtverdiv-torgivlyu-okrugami-slugami-narodu

Народний депутат підтвердив торгівлю округами "слугами народу"

 • 12844 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Депутати-мажоритарники масово повідомляють про продаж округів "слугами народу". Про це розповів в ефірі одного з телеканалів народний депутат і кандидат у мери Чернігова Антон Поляков, передає УНН.

"Насправді зараз всі мажоритарники по черзі повідомляють нам про продаж округів. Ніхто не задоволений тим, що відбувається - відбудови структурної не було. І так, дійсно, мене відсторонили, виключили із фракції "Слуга народу" за мої голосування, але я давав присягу двічі у житті: в армії і під куполом Верховної Ради. І давав присягу народу України, а не Зеленському або Офісу Президента. Виключили і виключили, але продажі (округів - ред.) є, я робив відповідні заяви у правоохоронні органи, НАБУ, у нас до сих пір триває суд з головою обласного осередку з цього приводу", - розповів народний депутат.

У свою чергу, кандидат в мери Чернігова від "Слуги народу" Юрій Тарасовець, який знаходився у студії, не спростував і не підтвердив торгівлю округами у Київській області, про що раніше заявляв народний депутат Микола Галушко, лише уточнивши, що нічого про це не знає.

Нагадаємо, раніше народний депутат від політичної сили "За майбутнє" Антон Поляков оголосив про свій намір балотуватися на посаду міського голови Чернігова.

Українські Національні Новини

Політика