ukenru
narodni-deputati-rozpovili-de-svyatkuvatimut-noviy-rik

Народні депутати розповіли, де святкуватимуть Новий рік

 • 15185 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. У Верховній Раді завершується останній у цьому році пленарний тиждень. Тому напередодні свят кореспондент УНН поцікавився у нардепів про їхні плани на Новий рік та Різдво, які подарунки вони готують для близьких, а також що хочуть отримати під ялинку.

Наприклад, позафракційний Володимир Парасюк планує зустрічати Новий рік з друзями у Києві, а Різдво - з родичами. Крім того, він поділився, що Святий Миколай, який, згідно декларації про доходи за 2015 рік "приніс" йому годинник, цього року подарував нардепові сумку.

Дмитро Добродомов розповів, що поїде на свята до Канади, де живуть більшість його родичів. Щодо подарунків, то політик підготував дітям різні аксесуари для телефонів.

"Для малого - банку для зарядки, для малої - флешку під телефон. Вони в мене люблять гаджети, тому я намагаюсь якісь новації завжди їм подарувати", - розповів Д.Добродомов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П.Клімкін до Миколая наліпив вареників для українських політиків та послів Британії, США та Словенії

Радикал Ігор Мосійчук збирається з родиною на Різдво в Карпати. На Новий рік дружині планує купити парфуми, а для сина годинник.

При цьому на питання, що йому хотілось би отримати у новому році, політик відповів: "Кохання".

"Новий рік і Різдво я буду відмічати в сімейному колі з дружиною і з маленькою своєю Златочкою. Недавно народилася, два місяці тому. От ми і будемо відмічати", - розповів народний депутат Михайло Гаврилюк.

Мустафа Найєм зазначив, що у новорічну ніч збере людей, з якими працював останні роки і святкуватиме в Києві. Як і більшість нардепів, М.Найєм ще не встиг купити подарунки.

Олексій Гончаренко збирається на свята на батьківщину - в Одесу.

Для народного депутата Сергія Капліна новорічні свята - можливість побачити рідних.

"Новорічні свята я традиційно разом зі своїми дітьми, своєю родиною святкую у моєї мами. Вона, на жаль, вдова чорнобильця і залишилась одна. Я намагаюся максимально приділяти їй увагу, і Новий рік - це не просто свято, це для мене навіть просто можливість побачити рідних", - сказав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Київ відзначатиме Новий рік та Різдво

Тетяна Чорновол розповіла, що взагалі не любить новорічних свят.

"На Новий рік якщо випаде сніг, то може ще підемо вночі на санках покатаємось, і хоч трошки буде весело. А може якось витримаємо до 12 години і підемо спати", - зазначила вона.

Нардеп Юрій Дерев'янко сподівається, що до 31 грудня не виникне форс-мажорів, і він святкуватиме в колі родини.

"Я планую святкувати Новий рік з родиною, я їх дуже рідко бачу за останніх 4 роки, поки працюю у Верховній Раді. Я сподіваюся, що не буде ніяких форс-мажорів вже на цей рік, і ми зможемо вдома в колі сім'ї відсвяткувати Новий рік. Думаю, приїдуть дідусі і бабусі, і ми зможемо це зробити", - сказав він.

Українські Національні Новини

Політика