narod-ukrayini-boretsya-za-kozhnogo-gromadyanina-yevropi-ministr-oboroni-britaniyi

"Народ України бореться за кожного громадянина Європи" – міністр оборони Британії

 • 360228 переглядiв

Київ. 9 липня. УНН. Британський міністр оборони Бен Воллес на 500-й день повномасштабної війни запевнив, що Британія не полишить Україну, а буде підтримувати, скільки потрібно. Свою заяву Бен Воллес опублікував на сторінці Міноборони Великої Британії у Twitter, пише УНН.

Деталі

Бен Уоллес зазначив, що український народ зараз бореться не лише за те, аби відбити незаконне вторгнення росії на свою землю, але й за кожного громадянина Європи та всього світу. Воллес закликав не забувати, що зараз стоїть на кону, зазначивши, що наша боротьба є й їхньою боротьбою.

Цитата

"Минуло вже 500 днів відтоді, як росія почала свій брутальний і боягузливий напад на Україну, народ якої бився наполегливіше і мужніше, ніж їхні противники могли будь-коли передбачити. Не забуватимемо, що поставлено на карту: народ України бореться не просто за те, щоб відбити незаконне вторгнення на свою суверенну землю, але за кожного громадянина Європи і світу, який вірить у цінності свободи й демократії, їхня боротьба – це наша боротьба. Ось чому ми й надалі без вагань підтримуватимемо Україну стільки, скільки буде потрібно", - заявив міністр оборони Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Бен Уоллес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНАТО «грає м'язами» перед Вільнюським самітом, що відбудеться за 151 км від росії

pic.twitter.com/lWG5pxZ0bD

— Ministry of Defence July 8, 2023

Нагадаємо, під час робочої поїздки на Львівщину Президент Володимир Зеленський узяв участь у молитовному заході «Боже, Україну бережи! 500 днів опору й звитяги».

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі