ukenru
narkolaboratoriyu-viyavili-pravookhorontsi-na-bukovini

Нарколабораторію виявили правоохоронці на Буковині

 • 7084 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Буковинські поліцейські ліквідували нарколабораторію та вилучила наркотиків на 100 тис. грн. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Чернівецької області.

Так, під час огляду помешкання жителя Чернівців, поліцейські виявили та вилучили близько кілограма наркотичної речовини – канабісу, 20 грам амфетаміну та 12 таблеток екстазі, 9 холодильників зворотної дії, поліетиленовий пакет з гранулами білого кольору, різні пляшки з рідинами та приладдя для виготовлення наркотиків.

Всі вилучені предмети та наркотичні речовини вже направлено на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі кваліфікують дії буковинця за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

По завершенні призначених експертиз буде прийнято остаточне рішення щодо правової кваліфікації дій фігуранта.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП