ukenru
nardepi-vnesli-zmini-do-poryadku-dennogo-tretoyi-sesiyi-vr

Нардепи внесли зміни до порядку денного третьої сесії ВР

 • 8142 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Верховна Рада України ухвалила в цілому проект постанови №2835-9, яким включила до порядку денного третьої сесії ВР дев’ятого скликання низку законопроектів, зокрема, про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо перепродажу товарів під час карантину. Відповідне рішення підтримали 236 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

Так, постановою було ухвалене рішення про включення до порядку денного третьої сесії ВР низки законопроектів, зокрема, про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо перепродажу товарів під час карантину, епідемії, надзвичайної ситуації, надзвичайного або воєнного стану, про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо посилення захисту конституційного права на вчасну оплату праці та інші.

Окрім того, передбачається включення законопроектів про внесення змін до Земельного кодексу України щодо приватизації земель державних і комунальних сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, про внесення змін до законодавства щодо вдосконалення виборчого законодавства, про внесення змін до Бюджетного кодексу України у зв'язку з проведенням адміністративної реформи, щодо охорони здоров'я населення від шкідливого впливу тютюну.

Як повідомляв УНН раніше, Верховна Рада на сьогоднішньому засіданні планує розглянути низку законопроектів, зокрема, законопроект щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України, поданий Президентом Володимиром Зеленським.

Українські Національні Новини

Політика