ukenru
nardepi-vnesli-zmini-do-poryadku-dennogo-sesiyi

Нардепи внесли зміни до порядку денного сесії

 • 8980 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Народні депутати ухвалили рішення про внесення змін до порядку денного другої сесії. Відповідне рішення підтримали 240 народних депутатів, передає кореспондент УНН.

Проект Постанови 2101-10 про внесення змін до порядку денного другої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання передбачає пропозиції комітетів Верховної Ради України стосовно законопроектів, які не рекомендовані для включення до порядку денного другої сесії, та зняти з розгляду як такі, що втратили актуальність та не підтримуються з інших підстав.

При цьому ухвалити зміни нардепи змогли лише з другої спроби, оскільки під час першого голосування відповідне рішення підтримали лише 219 парламентарів. Втім питання не обговорювалось, тож з другої спроби його вдалось ухвалити без перемовин.

Нагадаємо, сьогодні на пленарному засіданні Верховна Рада планує розглянути законопроекти щодо надання статусу та соціальних гарантій учасникам АТО та щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України.

Українські Національні Новини

Політика