ukenru
nardepa-nayyema-vipisali-z-likarni

Нардепа Найєма виписали з лікарні

 • 9445 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Народного депутата Мустафу Найєма виписали з лікарні після того, як 30 квітня на нього був скоєний напад. Про це він повідомив у своєму Facebook, передає УНН.

"Виписали з лікарні, зняли всі шини, прути, гумки та інші пристосування", - повідомив Найєм.

Також Найєм зазначив, що він та його адвокати ретельно слідкують за ходом слідства. Зараз троє хлопців і раніше знаходяться під нічним домашнім арештом, хоча їх захисники намагаються домогтися скасування запобіжного заходу через суд. Один з двох автомобілів заарештовано, а другий знайти поки не вдалося.

"Головний підозрюваний, всупереч обіцянкам адвокатів, як і раніше в мандрах. Наскільки мені відомо, азербайджанська сторона не поспішає його видавати з помсти за те, що раніше Україна відмовлялася видавати Баку переслідуваних там опозиціонерів. Сам я готуюся до можливої ситуації і обставин події, ми будемо подавати цивільний позов і готуватися до відкритого судового процесу", - зазначив нардеп.

Найєм відзначив, що вже завтра він планує вийти на роботу до Верховної ради України та брати участь у голосуванні.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення про нічний домашній арешт для Саітова Ахмеда-Абубакаровича, одного з підозрюваних у нападі на народного депутата Мустафу Найєма.

Українські Національні Новини

Суспільство