ukenru
nardepa-fedinu-znovu-viklikali-do-dbr-dlya-vruchennya-pidozri

Нардепа Федину знову викликали до ДБР для вручення підозри

 • 14824 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Народний депутат України Софія Федина повторно викликається слідчим Державного бюро розслідувань для вручення повідомлення про підозру - на 12 лютого. Про це УНН повідомили у пресслужбі Офісу Генпрокурора (ОГП).

"Оскільки народний депутат України Софія Федина 6 лютого 2020 року не з’явилась за викликом та не повідомила про поважні причини неприбуття, вона повторно викликається слідчим ДБР за дорученням Генпрокурора на 11 годину 12 лютого 2020 року для проведення процесуальної дії - вручення письмового повідомлення про підозру", - повідомили в ОГП.

В Офісі нагадали, що за законом, якщо належно викликаний підозрюваний не з’явився без поважних причин або не повідомив про причини свого неприбуття, на нього накладається грошове стягнення, а також може бути застосований привід.

Додамо, 6 лютого Федину викликали у ДБР для вручення підозри. Федина не прийшла до ДБР для вручення підозри.

Водночас волонтерці Марусі Звіробій 6 лютого вручили повідомлення про підозру.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, 26 жовтня 2019 року народна депутатка України Софія Федина та громадянка Маруся Звіробій, перебуваючи у Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу YouTube та в соціальній мережі Facebook, під час якої висловлювали погрози вбивством, адресовані Президенту України Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю.

Українські Національні Новини

Політика