nardepa-alyeksyeyeva-khochut-areshtuvati-z-alternativoyu-zastavi-u-10-mln-grn

Нардепа Алєксєєва хочуть арештувати з альтернативою застави у 10 млн грн

 • 571242 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу народному депутату від «Європейської солідарності» Сергію Алєксєєву. Проситимуть арешт з альтернативою внесення застави обсягом 10 млн грн. Про це повідомили представник ДБР Олександр Удовиченко та заступник Генпрокурора Антон Войтенко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Усі зібрані на сьогодні докази є вагомими та дозволяють стороні обвинувачення звернутися до слідчого судді з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з визначенням розміру застави у 10 млн грн", - розповів представник ДБР Олександр Удовиченко.

Войтенко зазначив, що до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу нардепу.

"Наскільки мені відомо клопотання скеровано до суду для розгляду", - сказав він.

Нагадаємо

Служба безпеки спільно з Державним бюро розслідувань задокументувала злочинні дії одного із чинних народних депутатів України Сергія Алєксєєва, якого підозрюють у вимаганні коштів з громадянина однієї із європейських країн. За даними правоохоронців, за 50 тис. дол. нардеп обіцяв іноземцю своє сприяння в уникненні екстрадиції.

Сергію Алєксєєву повідомили про підозру у шахрайстві, також правоохоронці провели за місцем його проживання невідкладні слідчі дії.

Нардепу Сергію Алєксєєву, якого підозрюють у заволодінні обманом грошима громадянина Німеччини, було вручено клопотання про обрання запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Угоди "територія в обмін на мир" примітивні - Подоляк

     • 617814 переглядiв

    "Публікація жорстоких відео з фронту шкодить ЗСУ" – Маляр

     • 742289 переглядiв

    Зеленський підписав закон про виплати військовим

     • 1420011 переглядiв