ukenru
nardep-zvinuvativ-trukhanova-u-deribani-zemli

Нардеп звинуватив Труханова у "дерибані" землі

 • 17788 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Народний депутат від "Слуги народу" Артем Дмитрук на останній сесії Одеської міської ради звинуватив мера Одеси Геннадія Труханова в незаконній роздачі землі та комунальної власності виключно в інтересах забудовників і за попередніми кулуарними домовленостями, передає УНН.

"Я хочу застерегти депутатів Одеської міської ради від участі в запланованому дерибані майна та землі, які вам довірили одесити. Ці землі також рекреаційного призначення. Сьогодні планується продаж землі на 13-й станції Великого Фонтана, де одесити борються за свій парк, де вже завдяки вам, Геннадію Леонідовичу, ведуться незаконні будівництва "Ля мер", "Каліпсо" і "Граф у моря", - зазначив нардеп.

Раніше нардеп Дмитрук взяв активну участь у протидії незаконному будівництву житлового комплексу “Граф у моря” у рекреаційній зоні на узбережжі Чорного моря. У липні громадська організація "Спільна мета" оприлюднила судове рішення про заборону компанії "Кредо і Ко" (належить до литовської будівельної групи HANNER Гердаса Дубріцкаса) проводити підготовчі та будівельні роботи житлового комплексу "Граф у моря", зведення якого вже призвело до незворотних наслідків: утворення порожнин внаслідок активності сейсмічного характеру, зсуву, виливу води разом з бетоном у море, втрати рекреаційної зони та негативного впливу на довкілля.

Своєю чергою, мер Одеси Труханов після виступу народного депутата Дмитрука зазначив, що його слова – "дурниці", а групу одеситів, які прийшли підтримати народного обранця, зневажливо назвав "аніматорами".

Нагадаємо, раніше одеський депутат Захаров заявив про "кулуарщину" в земельній комісії міськради, коментуючи резонансне рішення земельного комітету передати земельну ділянку на Люстдорфській дорозі, 72 литовському забудовнику Гердасу Дубріцкасу під черговий багатоквартирний житловий комплекс.

Українські Національні Новини

Політика