nardep-vid-slugi-narodu-andriy-kholodov-napisav-zayavu-pro-skladannya-povnovazhen

Нардеп від "Слуги народу" Андрій Холодов написав заяву про складання повноважень

 • 371554 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. До Верховної Ради надійшла заява від народного депутата від "Слуги народу" Андрія Холодова про складання повноважень. Про це повідомив спікер ВР Руслан Стефанчук у Facebook, передає УНН.

Цитата

"До Верховної Ради України надійшла заява від народного депутата України Холодова А.І. про складання повноважень народного депутата України. Заява буде розглянута на найближчому пленарному засіданні", - зазначив Стефанчук.

Доповнення

Скандал навколо Андрія Холодова розгорнувся, коли журналісти з'ясували що народний обранець виїхав з України у січні 2023 року і з того часу не повертався. Пів року він не відвідував засідання Верховної Ради і не голосував. 

Усього від початку повномасштабного вторгнення Андрій Холодов 12 разів виїжджав з України, пишуть ЗМІ. 

За даними журналістів, нардеп перебуває з сім’єю за кордоном, зокрема на Кіпрі, де має родинний маєток. Раніше президент Володимир Зеленський заявив про наслідки для українських високопосадовців, які під час війни виїжджають на відпочинок за кордон, і підкреслив, що вважає справедливим позбавлення їх посад. Також журналісти з’ясували, що Холодов за кордоном розбудовує сімейний бізнес – його дружина стала співвласницею салону краси у Відні.

Нещодавно Верховна Рада достроково припинила повноваження народного депутата Юрія Арістова від "Слуги народу", після журналістського розслідування про поїздку на Мальдіви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок на Мальдівах під час війни: суд відпустив Арістова під особисте зобов'язання

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    MacBook Air 15 – чудова новинка з приємним функціоналом

     • 403157 переглядiв