ukenru
nardep-uchasnik-blokadi-pobiv-zhurnalista-informagentstva

Нардеп-учасник блокади побив журналіста інформагентства

 • 9676 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Вчора, 6 березня, під час конфлікту з учасниками блокади народний депутат з боку блокувальників побив та заволодів майном журналіста інформаційного агентства. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС.

Близько 18:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничній станції Кривий Торець відбувається конфлікт між народним депутатом та учасниками блокади, з приводу того, що депутат намагалась переконати припинити блокування залізничних колії. Народний депутат перебувала зі своїм помічником, журналістом інформаційного агентства.

Під час суперечки з боку блокувальників лунали образи та погрози на адресу народного депутата, крім того, невідомі особи декілька разів кинули в неї яйцями. На місці події з боку блокувальників був присутній інший народний депутат, який вступив у конфлікт з журналістом.

Представник ЗМІ після сутички звернувся до поліції з приводу спричинення йому тілесних ушкоджень та заволодіння його особистим майном народним депутатом з боку блокувальників.

За його зверненням факт внесено в ЄРДР з попередньою кваліфікацією за ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, залізнична колія на переїзді станції «Кривий Торець» в смт. Щербинівка заблокована з 10 лютого, також блокувальниками захоплено електровоз з 47 вагонами. За цими фактами слідчими поліції розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.279 (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) та ч. 2 ст. 278 (Угон або захоплення залізничного рухомого складу, повітряного, морського чи річкового судна) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, під час вчорашнього конфлікту помічник нардепа на авто збив учасника блокади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП