ukenru
nardep-rozpoviv-scho-vidbuvalosya-na-zakritomu-zasidanni-slugi-narodu

Нардеп розповів, що відбувалося на закритому засіданні "Слуги народу"

 • 24759 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. На закритому засіданні фракції партії "Слуга народу" депутатам з комітету Верховної Ради з питань фінансів пообіцяли, що ті, кого звинувачували в одержанні неправомірної вигоди "понесуть відповідальність". Про це заявив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський у відеозверненні, опублікованому на YouTube-каналі нардепа, передає УНН.

"Збори фракції партії "Слуга народу" можна вважати екстраординарною подією, але не тому, як їх анонсували в різних Telegram-каналах і новинах, про те що там провели щось "таке", що будуть вигнані з партії Женя Шевченко за те, що виступив на ОРТ, або Слава Медяник, за те що запалився двозначним листуванням під куполом парламенту, і тим більше про те, що буде обговорюватися кейс фінансового комітету парламенту, який був огульно звинувачений в отриманні неправомірних вигод. Всього цього, друзі, не було, як би цього не хотілося ворогам партії і Президента Зеленського. Слава Медяник пройшов детектор брехні і пред'явив результати, так само як і члени фінансового комітету парламенту, і ні до кого претензій не виявилося", - сказав Дубинський.

У той же час, за його словами, він сам порушив питання про виступ нардепа Шевченка на росЗМІ, додавши, що спочатку необхідно всередині партії встановити правила поведінки, внутрішнього етикету, взаємовідносин зі ЗМІ, з колегами і між партіями, а потім вже вигнання або накладати санкції.

"Ми це питання теж зняли з порядку денного. З приводу фінансового комітету взагалі вийшло забавно: Президент приїхав на фракцію, каже: "слухайте, класно що ви проходите (тест на поліграфі - ред.), давайте до кінця пройдемо, далі розберемося". Я знову ж підняв питання, кажу: хлопців, ми-то пройдемо, вже пройшли. Але ті люди, які нас огульно звинувачували, понесуть якусь відповідальність? Було сказано, що понесуть, коли всі пройдуть, чітко в цьому розберемося", - заявив нардеп.

Він запевнив, що перевірку на детекторі брехні залишилося пройти всього декільком членам комітету, після чого "ми чітко, з прізвищами розповімо, хто цю історію інспірував".

"Можу зараз розповісти найважливіше: цей скандал у фінансовому комітеті був розігнаний в ЗМІ і використаний для того, щоб забрати у нас з розгляду комітетом питання про легалізацію грального бізнесу. Тому що, передавши цей проект з комітету з питань фінансів в комітет з питань економічної політики, був порушений регламент Ради, було порушено постанову про розподіл повноважень між комітетами і створений, умовно, прецедент для того, щоб цей законопроект обнулити - а значить затягнути ще далі роботу цього нелегального Лас-Вегаса на вулицях. А це мільярд доларів обороту на місяць по всій країні", - додав Дубинський.

Як повідомляв УНН, напередодні Президент України Володимир Зеленський відвідав засідання фракції "Слуга народу".

Українські Національні Новини

Політика