ukenru
nardep-ribalka-vitrativ-na-vidpustku-mayzhe-4-mln-grn-a-zarobiv-menshe-zhurnalist

Нардеп Рибалка витратив на відпустку майже 4 млн грн, а заробив менше - журналіст

 • 9937 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Народний депутат Сергій Рибалка витратив на відпочинок в 2018 році більше, ніж заробила вся його сім'я за цілий рік. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст-розслідувач Дмитро Воронков, посилаючись на дані декларації радикала за минулий рік, передає УНН.

Так, в 2018 році Рибалка заробив 3 млн 899 тис. 543 грн, пише Воронков. При цьому, витрати нардепа на люксові курорти, які він відвідував по два рази на місяць, становили 4 млн 225 тис. 511 грн, додав журналіст.

"Якось не сходяться доходи і витрати за декларацією, пан Рибалка. Або ви влізли в борги?

А, може, приховування доходів і відмивання грошей? Це перша версія, яка лежить на поверхні. Саме її зараз розробляє Служба безпеки України, яка веде розслідування фактів легалізації (відмивання) Рибалкою С.В. доходів, одержаних злочинним шляхом внаслідок діяльності сімейної компанії "Снек Експорт", - коментує журналіст.

Дмитро Воронков прикріпив до свого посту документальні підтвердження витрат Рибалки.

"Матеріали, отримані мною з відкритих і власних джерел, я передав в НАБУ. У них точно будуть питання до нардепа", - резюмував журналіст.

Як повідомляв УНН, Рибалка зараз балотується до Верховної Ради України по 107 виборчому округу. Експерти шанси радикала на перемогу оцінюють як "низькі". Причина в тому, що депутат в Лисичанську - чистий "парашутист", а люди в цьому регіоні звикли голосувати за "своїх", заявив глава Попаснянської районної державної адміністрації Сергій Шакун.

Також нагадаємо, Рибалку звинуватили в причетності до псування агітпродукції іншого кандидата.

В ОПОРІ ж радикала назвали головним "концертником" цих виборів.

Українські Національні Новини

Політика