narazi-pasazhiropotik-na-kordoni-dosit-visokiy-porivnyano-z-vesnoyu-dpsu

Наразі пасажиропотік на кордоні досить високий порівняно з весною – ДПСУ

 • 534355 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Наразі пасажиропотік на кордоні досить високий у порівнянні з весною. Про це повідомив журналісту УНН речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, також додав, що прикордонники завжди готові забезпечити оформлення громадян в достатній кількості за будь-якої ситуації.

Цитата

«Прикордонники завжди готові забезпечити оформлення громадян в достатній кількості. На даний момент пасажиропотік досить високий у порівнянні ще з весною, коли наприкінці весни пасажиропотік коливався на рівні 85-90 тис. осіб за добу. Зараз він на рівні десь 120 тис. осіб за добу, а у вихідні може досягати й 140 тис. осіб за добу», - розповів Демченко.

Він зазначив, що прикордонники продовжують забезпечувати за будь-якого пасажиропотоку свою роботу для того, щоб здійснити оформлення всіх хто хоче перетнути кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Румунією зі стартом літнього сезону почали рости черги: прикордонники відреагували

Додамо

Найбільш насиненим є рух на українсько-польському кордоні. Пік зростання припав на перші тижні після повномасштабного вторгнення. Останнім часом прикордонники знову періодично повідомляють про черги на пунктах пропуску на цьому кордоні та звертають увагу водіїв про необхідність коригувати маршрут у відповідності до навантаження пунктів пропуску.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі