napravliat-ponad-15-mln-hrn-kolektyv-kyivskoi-ova-ta-raiderzhadministratsii-oblasti-pererakhuiut-okhmatdytu-odnodennu-zarplatu-kravchenko

Направлять понад 1,5 млн грн: колектив Київської ОВА та райдержадміністрацій області перерахують "Охматдиту" одноденну зарплату - Кравченко

 • 18593 переглядiв

Співробітники Київської обласної військової адміністрації та районних державних адміністрацій перерахують одноденний заробіток на допомогу лікарні "Охматдит", що дозволить виділити понад 1,5 мільйона гривень на потреби маленьких пацієнтів, які постраждали від російського ракетного обстрілу.

Колектив Київської обласної військової адміністрації та райдержадміністрацій області перерахує на допомогу "Охматдиту" одноденну заробітну плату. На потреби маленьких пацієнтів лікарні направлять понад 1,5 млн грн. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає УНН.

"Сила українців в єдності. Тому колектив Київської ОВА – 439 працівників, а також райдержадміністрацій області – 734 працівники долучилися до допомоги "Охматдиту". Закликаю також і всі громади Київщини приєднатися до допомоги лікарні", – зазначив Руслан Кравченко.

Начальник Київської ОВА наголосив, що допомогти маленьким пацієнтам та медичному персоналу "Охматдиту" – це  наш спільний обов’язок. Він зауважив, що вчора весь світ побачив справжній героїзм медичного персоналу, який робив все можливе не лише для порятунку дітей, а і для безперервного лікування. 

"І кожен з нас фінансово має допомогти лікарні якомога швидше відновитися та продовжувати лікувати дітей", – підкреслив Руслан Кравченко.

Лише за 22 години: українці зібрали 250 мільйонів гривень для "Охматдиту"09.07.24, 16:16

Антоніна Туманова

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    "Охматдит" ми відновимо, буде ще 300 мільйонів - Зеленський

     • 24408 переглядiв