ukenru
napivporozhnya-rada-zakrila-zasidannya-tak-i-ne-golosuvavshi-zakon-pro-dbr

Напівпорожня Рада закрила засідання, так і не голосувавши закон про ДБР

 • 11033 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Після тривалих суперечок між народними депутатами спікер Верховної Ради Дмитро Разумков закрив засідання парламенту, передає кореспондент УНН.

"Оголошую ранкове засідання закритим", - заявив Разумков.

При цьому він наголосив, що наразі в сесійній залі перебуває значно більше народних обранців, ніж зазвичай у п'ятницю, втім натякнувши, що необхідних для ухвалення рішення 226 нардепів все ж немає.

Ще о 15:00 між парламентарями виникли суперечки з приводу того, чи доцільно продовжити розгляд законопроекту щодо ДБР, чи слід переходити до рубрики "Різне" для надання слова народним депутатам. Зрештою, парламентарі вирішили піти на півгодинну перерву.

Після перерви парламентарі так і не дійшли згоди щодо правомірності переходу до виступів нардепів при тому, що розгляд законопроекту не був завершений. Таким чином, спікер ухвалив рішення про закриття засідання.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія раніше журналістам в кулуарах парламенту повідомив, що парламентарі зупинились на розгляді законопроекту про ДБР, пройшовши 85% правок до нього.

Нагадаємо, Народні депутати України, під час обговорення законопроекту щодо удосконалення роботи Державного бюро розслідувань, підтримали правку щодо зміни голови органу.

Українські Національні Новини

Політика