ukenru
naperedodni-olimpiadi-v-tokio-reyestruyut-nayvischiy-riven-zakhvoryuvanosti-na-covid-19-z-travnya

Напередодні Олімпіади в Токіо реєструють найвищий рівень захворюваності на COVID-19 з травня

 • 20584 переглядiв

КИЇВ.7 липня. УНН. У Токіо зареєстрували 920 нових випадків зараження коронавірусом, це найвищий показник з середини травня, за два тижні до Олімпіади. Про це пише УНН з посиланням на АР.

Деталі

Прем'єр-міністр Японії Йосіхіде Суга провів зустріч з ключовими міністрами, щоб обговорити заходи по боротьбі з коронавірусом. Суга відзначив зростання кронавірусної активності в Токіо і пообіцяв "зробити все, що в наших силах, щоб запобігти подальшому поширенню інфекції".

Суга повідомив, що він прийме остаточне рішення про відновлення надзвичайного стану в четвер після консультації з групою експертів. Надзвичайний стан в Токіо безпосередньо перед Іграми 23 липня буде означати, що офіційні особи Олімпіади відмовляться від планів по розміщенню місцевих глядачів або меншої місткості на об'єктах.

Доктор Сігеру Омі, головний медичний радник уряду, закликав владу негайно вжити жорстких заходів перед Олімпійськими іграми і літніми канікулами, коли багато людей схильні бути більш активними.

"Період з липня по вересень - найкритичніший час для японських заходів по COVID-19", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Токіо проходять вибори на тлі пандемії та з наближенням Олімпійських ігор

Доповнення

Тільки 15% японців були повністю вакциновані. В Японії зареєстровано близько 810 тис випадків захворювання і майже 14 900 випадків смерті.

Українські Національні Новини

Новини Світу