ukenru
napad-na-sternenka-v-odesi-zatrimano-drugogo-napadnika

Напад на Стерненка в Одесі: затримано другого нападника

 • 11753 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Поліція затримала другого учасника вчорашнього нападу на активіста Сергія Стерненка в Одесі. Про це заявив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк в Facebook, передає УНН.

"Поліція Одеської області встановила місцезнаходження та затримала іншого фігуранта резонансних подій на Фонтанській дорозі в Одесі цієї ночі", - написав він.

Він додав, що тілесні ушкодження отримав активіст Сергій Стерненко. Його відправила в медзаклад, де надали допомогу. Життю і здоров'ю активіста зараз нічого не загрожує.

За словами Форостяка, правоохоронці встановили особу загиблого, який помер внаслідок завданої активістом поранення ножем в живіт, а також мотиви події.

Як повідомлялось, 24 травня на відомого одеського активіста Стерненка здійснили черговий замах, один з нападників загинув. Одного з нападників Стерненко поранив ножем, а другий втік.

Як повідомив пізніше на своїй сторінці у соцмережі Стерненко, він повертався додому разом з подругою, коли на них напали двоє чоловіків. Захищаючись, Стерненко дістав ніж і зумів відігнати нападників, хоча і сам отримав поранення в ліву руку. Після цього він кинувся в погоню за одним із нападників, який незабаром помер від отриманих у бійці зі Стерненко поранень на місці подій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП