ukenru
nam-nemaye-chogo-khovati-kuleba-zaprosiv-magate-negayno-nadislati-ekspertiv-na-mirni-obyekti-v-ukrayini-grossi-pogodivsya

Нам немає чого ховати: Кулеба запросив МАГАТЕ негайно надіслати експертів на мирні об’єкти в Україні. Гроссі погодився

 • 115258 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Глава МЗС України Дмитро Кулеба запросив МАГАТЕ негайно надіслати експертів на мирні об’єкти в Україні, які РФ брехливо описує як місця розробки "брудної бомби". Як повідомили у дипвідомстві, гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі - погодився на пропозицію офіційного Києва, передає УНН.

Деталі

Як повдіомили у МЗС, Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з генеральним директором МАГАТЕ Рафаелем Гроссі.

"У розмові з гендиректором Рафаелем Гроссі я офіційно запросив МАГАТЕ негайно надіслати експертів на мирні об’єкти в Україні, які РФ брехливо описує як місця розробки "брудної бомби". Він погодився. На відміну від Росії, Україна була і залишається прозорою. Нам немає чого ховати", - зазначив глава МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмови про "брудну бомбу" не стихають: цього разу за телефон взявся глава генштабу рф - дзвонив у Британію та США

Нагадаємо

міністр оборони рф сергій шойгу влаштував "телефонну карусель" з заявами про "брудну бомбу" України. Голова МЗС України Дмитро Кулеба назвав заяви абсурдними та брехливими. Президент України Володимир Зеленський відреагував на "телефонну карусель" шойгу і наголосив, що всі "розуміють, хто є джерелом усього брудного".

Українські Національні Новини

Політика