ukenru
nam-by-bespilotniki-kak-u-nikh-bayraktar-okupanti-zazdryat-zbroyi-zsu-perekhoplena-rozmova

Окупанти заздрять ЗСУ через "Байрактари": перехоплена розмова

 • 128740 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Окупанти заздрять, що в ЗСУ є "Байрактари" і з жахом очікують на нові постачання іноземної зброї для українських військових. Про це свідчать нові телефонні розмови, які перехопила СБУ, інформує УНН.

Деталі

"Нам бы беспилотники еб*чие, как у них "Байрактар". Была б тема вообще ох*енная. Птички полетали, координаты просветили, те как уе*али нас", – скаржиться своєму другові контрактник, який воює на Запоріжжі.

Він сам насміхається з вислову про "велич" росії, бо навіть прості квадрокоптери окупанти просять у спонсорів: "Ни**я ниче нет у нас, ха-ха-ха, мы лохи е**ные! Мы ж, это, россия – великая держава, бл*дь... Сами замутили ту спецоперацию... россия е*учая... школьники собирают и присылают нам гуманитарку, фермера нам собирают деньги , чтобы купить квадрики".

Загарбники з жахом стежать за новинами про нові постачання іноземної зброї на потреби ЗСУ: "Пацаны там в новостях читали: поляки Украине поставили то ли 2000, то ли 200 единиц танков. Ну, сейчас они будут снабжать. Это вообще будет, это жо*а…"

Як зазначили в СБУ, окупанти напевно ще не читали новин про нові гармати і ленд-ліз, тому попереду у них багато відкриттів – не лише в новинах, але й на полі бою.

Нагадаємо

рф не розраховувала на довгу та виснажливу війну в Україні, тому сьогодні російських окупантів з нової хвилі прихованої мобілізації не можуть забезпечити індивідуальним екіпіруванням.

Українські Національні Новини

Суспільство