naismertonosnishyi-terakt-v-pakystani-teroryst-smertnyk-vbyv-shchonaimenshe-22-ofitseriv

Найсмертоносніший теракт: в Пакистані терорист-смертник вбив щонайменше 22 офіцерів

 • 27417 переглядiв

У результаті нападу терориста-смертника на поліцейську дільницю у Пакистані загинуло не менше 22 поліцейських. Відповідальність за напад взяла на себе організація "Техрік-е-Джихад Пакистан", відгалуження Талібану.

На північному заході Пакистану невідомий підірвав своє авто біля головних воріт поліцейської дільниці, вбивши 22 правоохоронця. Офіційні особи кажуть, що це один з найбільш смертоносних нападів за останні місяці. Про це повідомляє АР, пише УНН.

Деталі

В пакістанському місті Дера-Ісмаїл-Хан у провінції Хайбер-Пахтунхва, що межує з Афганістаном терорист-смертник підірвав заряджений вибухівкою автомобіль біля головних воріт поліцейської дільниці. В результаті вибуху будівля поліцейської дільниці була зруйнована, загинуло щонайменше 22 офіцери та ще 32 було поранено. Деякі з постраждалих перебувають у критичному стані. Також від удару обвалилася частина будівлі.

Варто зауважити, що провінція, де стався інцидент, - це колишній оплот пакистанських талібів, які співробітничали з афганським угрупованням Талібан.

Новостворене бойове угруповання Tehreek-e-Jihad Pakistan, яке вважається відгалуженням Талібану взяло на себе відповідальність за напад. Вони заявили, що він був спрямований на офіцерів, які перебували в поліцейській дільниці та проводили розвідувальні операції проти бойовиків у цьому районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таліби заборонили салони краси через ціни на зачіски та корекцію брів

Ганна Оніщенко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Голова МВС відреагував на збій у роботі Київстару

     • 32631 переглядiв