nahalnoi-potreby-dlia-zahalnoi-mobilizatsii-v-rf-nemaie-skibitskyi-nazvav-prychynu

Нагальної потреби для загальної мобілізації в рф немає: Скібіцький назвав причину

 • 31715 переглядiв

За словами представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скібіцького, росія наразі не бачить нагальної потреби у проведенні загальної мобілізації, ймовірно, у зв'язку з майбутніми виборами.

Наразі у росії немає нагальної потреби в тому, щоб масово мобілізувати своє населення. Імовірно одним з чинників відсутності загальної мобілізації є майбутні "вибори". Про це повідомив представник ГУР України Вадим Скібіцький, передає УНН.

Нагальної потреби зараз для загальної мобілізації в рф немає. Одним із чинників цього, мабуть, слугує підготовка для президентських виборів в росії. Тому що в будь-якому випадку путін не хоче, щоб процес мобілізації впливав на так звану передвиборчу кампанію 

- сказав Вадим Скібіцький.

Деталі

За словами Скібіцького, у росії є великий мобілізаційний ресурс з як навчених військових так і ні.

На сьогодні ворог справляється з поповненням втрат особового складу та підтримкою оперативних резервів, які розгорнуті на українських тимчасово окупованих територіях, не проводячи потужну другу хвилю мобілізації.

За інформацією ГУР, за різними підрахунками щоденно до збройних сил росії приєднуються близько 1000 -1200 осіб. "Якщо говорити про те, куди вони йдуть, то більшість із них йде саме на поповнення втрат. Тих щоденних втрат, яких несе російський агресор", - підсумував Вадим Скібіцький.

Нагадаємо

Згідно з Генеральним штабом, втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 350 270 осіб.

Доповнення

За даними соціальних опитувань, росіян більш за все хвилюють ціни та їхні зарплати, а не величезні втрати на фронті.

"Незважаючи на те, що в рф всі прекрасно розуміють, що йде "спеціальна воєнна операція", на перше місце, як не дивно виходить те, що 42% населення на перше місце з проблемних питань ставлять своє життя. Це ціни, це заробітна плата. І тільки 31% говорять про те, що йде "сво", вона впливає на рівень життя", - додав представник ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зміна режиму і розпад рф: Скібіцький розповів про найбільші страхи кремля

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Безпечна новорічна ялинка: в МВС нагадали правила

     • 33197 переглядiв