ukenru
naftogaz-u-kamyansku-ye-zagroza-zrivu-opalyuvalnogo-sezonu

"Нафтогаз": у Кам'янську є загроза зриву опалювального сезону

 • 10536 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Рішення Кам'янської міської ради щодо передачі майна КП КМР "Тепломережі" на користь третьої особи ставить під загрозу розрахунки АТ "Дніпровська теплоелектроцентраль" з НАК "Нафтогаз України". Про це УНН повідомили у прес-службі "Нафтогазу"

Між "Нафтогазом" та АТ "Дніпровська теплоелектроцентраль" діють договори про реструктуризацію боргу за спожитий газ на 149,3 млн грн. Поручителем за цими договорами виступало комунальне підприємство "Тепломережі", яке внаслідок рішення Кам’янської міськради не зможе виконувати свої зобов’язання.

"Нафтогаз" закликає Кам'янську міську раду якнайшвидше вжити заходів для врегулювання ситуації, що склалася, аби уникнути кризової ситуації при проходженні опалювального сезону. Компанія наголошує, що вчасна підготовка до опалювального сезону – прямий обов’язок і пряма відповідальність органів місцевого самоврядування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава "Нафтогазу" відреагував на слова прем'єра: без 20 млрд куб.м. газу - існує ризик техногенної катастрофи

Нагадаємо, що у минулому опалювальному сезоні вийти з кризової ситуації щодо газопостачання Дніпровської ТЕЦ вдалося завдяки гарантіям від "Тепломереж" які, в свою чергу, отримали гарантії від Кам'янської міської ради.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП