ukenru
nachalnika-rayviddilu-derzhgeokadastru-dnipropetrovschini-zatrimali-na-khabari

Начальника райвідділу Держгеокадастру Дніпропетровщини затримали на хабарі

 • 15162 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Начальника одного з районних відділів Держгеокадастру в Дніпропетровській області затримали під час отримання хабара у 23 тис. грн за погодження документації щодо виділення земельних ділянок. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури області.

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно з працівниками управління захисту економіки Національної поліції під час отримання неправомірної вигоди викрито начальника одного з районних відділів Держгеокадастру.

"13 червня 2017 року вказана особа одержала 23 тис. грн неправомірної вигоди від громадянина за погодження документації щодо виділення земельних ділянок, у тому числі для учасників АТО", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку з автомобіля посадовця окрім вказаних грошей вилучили ще 30 тис. дол. США та 280 тис. грн.

Наразі посадовця затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням прокуратури Дніпропетровської області.

Як повідомляв УНН 31 травня, посадовця Держгеокадастру Київщини затримано на хабарі у 200 тис. грн.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП