ukenru
nabu-ta-estonskiy-tsentr-skhidnogo-partnerstva-domovilisya-pro-spivpratsyu

НАБУ та Естонський центр Східного партнерства домовилися про співпрацю

 • 6838 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Національне антикорупційне бюро України здійснюватиме обмін інформацією та досвідом у сфері виявлення та розслідування корупційних правопорушень з Естонським центром східного партнерства (ECEAP). Про це УНН повідомили у прес-службі НАБУ.

Відповідний Меморандум про співпрацю Директор НАБУ Артем Ситник та Директор ECEAP Ян Рейнхолд підписали 6 червня у Києві.

Зокрема, Меморандумом передбачено, що сторони організовуватимуть робочі наради, спільні конференції та семінари для підвищення рівня кваліфікації співробітників, інформуватимуть одна одну щодо питань, пов’язаних із боротьбою з корупцією.

Довідка:

Естонський центр Східного партнерства (ECEAP) – це навчальний центр для держав ЄС Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусія, Грузія, Молдова та Україна), заснований у січні 2011 року на базі Естонської школи дипломатії та Міністерства закордонних справ Естонії. З грудня 2015 року, ECEAP є самостійною установою. Через навчальні курси, семінари, конференції, дискусії і публікації ECEAP розвиває відносини з країнами Східного партнерства, а також сприяє досягненню цілей європейської політики Східного партнерства.

Як повідомляв УНН, на посаду аудитора НАБУ висунуто дев'ять кандидатур.

Українські Національні Новини

Політика