ukenru
nabu-sprostuvalo-informatsiyu-pro-zatrimannya-detektiviv-za-zhuchki-u-kabineti-kholodnitskogo

НАБУ спростувало інформацію про затримання детективів за "жучки у кабінеті" Холодницького

 • 11591 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Жодного детектива Національного антикорупційного бюро України сьогодні не було затримано. Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою НАБУ, передає УНН.

"Поширена у ЗМІ інформація про буцімто затримання детектива НАБУ не відповідає дійсності: жодного детектива сьогодні не затримували. Це – не перша фейкова новина лише за сьогодні про НАБУ, в тому числі розповсюджена з посиланням на джерела в правоохоронних органах. Спроб встановити обладнання для прослуховування кабінету Керівника САП із боку НАБУ не було", - заявили в бюро.

Зазначимо, що сьогодні деякі українські ЗМІ повідомили, що було затримано детективів НАБУ нібито за встановлення "жучків" у кабінеті Холодницького.

Нагадаємо, раніше у середу заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив УНН інформацію про те, що у САП хотіли поставити прослуховувальний пристрій. Відповідаючи на запитання про те, чи підтверджується інформація, що співробітники НАБУ хотіли встановити у нього новий жучок, Холодницький сказав: "Не в мене, а в САП".

Як повідомляв УНН, у березні у ЗМІ з'явилася інформація, що в кабінеті керівника САП Назара Холодницького знайшли "прослушку" - апарат, який нібито був прикріплений до акваріума у столі антикорупційного прокурора. У медіа були повідомлення, що "прослуховування" нібито могли встановити співробітники НАБУ за згодою Генпрокурора.

Пізніше Генпрокурор Луценко заявив, що ГПУ і НАБУ дійсно проводять слідчі дії щодо Холодницького.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП