nablizhayemo-peremogu-razom-mkhp-dopomig-ukrayinskim-viyskovim-obladnati-litaki-navigatorami

"Наближаємо Перемогу разом": МХП допоміг українським військовим обладнати літаки навігаторами

 • 795321 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Підприємство «Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів» та депутат Київської обласної ради Дмитро Жукотанський придбали навігаційне обладнання для українських літаків. Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає УНН.

Деталі

Відповідний запит адміністрація МЗВКК отримала від уродженця Миронівщини, військового льотчика в запасі, який з початку вторгнення росії сів за штурвал літака МІГ-29. Захисник попросив підприємство допомоги у придбанні навігаційного обладнання для більш ефективного виконання бойових завдань літаками.

«МІГ-29 забезпечується навігацією із землі, проте ці станції через випромінення певних частот можуть бути помічені ворогом. А навігатори, які нещодавно придбали та передали, обладнують в самих літаках, працюють від супутника і пілоти самостійно визначають ціль.

Це зберігає життя наземній бригаді навігації, адже вони не залучені, ворог їх не бачить і не намагається знищити», - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що основним благодійником проєкту стало підприємство МЗВКК.

«Також долучились один зі співробітників заводу та депутат Київської обласної ради Дмитро Жукотанський.

Всього придбали 6 навігацій загальною вартістю понад 200 тис. грн», - ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

За підтримки "МХП-Громаді" постраждалі на Херсонщині отримали допомогу.

Довідка

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

Виробничі потужності МХП охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур - 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Віцепрезидентом ПА ОБСЄ став український нардеп

     • 4581180 переглядiв