ukenru
na-zemli-zaroblyatimut-ukrayintsi-a-ne-khtos-inshiy-arakhamiya

На землі зароблятимуть українці, а не хтось інший - Арахамія

 • 20054 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що впевнений на 100%, що на землі зароблятимуть українці, а не хтось інший. Про це він повідомив у кулуарах Ради, передає кореспондент УНН.

На запитання, чи впевнений він, що на землі зароблятимуть українці, а не хтось інший, Арахамія зазначив: "100% впевнений".

"Враховуючи ту суспільну увагу, яку отримав цей законопроект і сотні обговорювань з профільними асоціаціями, з експертами…нам нема чого боятися, ми заборонили фактично володіння іноземцями будь-якою форми: через корпоративні права, через фонди, через банки",- зазначив він.

Окрім того, він додав, що законопроект про спрощення отримання громадянства, ніяк не пов’язано із законопроектом про відкриття ринку землі.

"Це ніяк не пов’язано з землею. Нас 65 млн етнічних українців, це боротьба проти паспортизації в ОРДЛО, і це також важливо для країни, Я не хочу, щоб пов’язували ці законопроекти... Вони надійшли у різний час до ВР, по різному повністю розглядається. У нас велика діаспора в Австралії, США, ми хочемо, щоб українці поверталися", - додав він.

Нагадаємо, Арахамія заявляв, що Рада планує працювати всю ніч, поки не розгляне питання про прийняття ринку землі.

Українські Національні Новини

Політика