ukenru
na-zaporizhzhi-znayshli-travmovanu-nepovnolitnyu-rozshukuyetsya-ymovirniy-napadnik

На Запоріжжі знайшли травмовану неповнолітню, розшукується ймовірний нападник

 • 10947 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 2 червня. УНН. На Запоріжжі встановлюються обставини отримання неповнолітньою дівчинкою тяжкої травми голови, зокрема, розшукується ймовірний нападник. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що зранку у четвер дівчинка поїхала до Верхньої Хортиці на черговий урок верхової їзди. Прибувши до стайні клубу, дитина зателефонувала матері та повідомила про своє місцезнаходження. Перевдягнувшись та залишивши мобільний телефон у стайні, дівчинка пішла через урочище до коней, які паслись неподалік на пасовищі. Далі зв’язок з дитиною увірвався.

Ввечері у пошуках доньки приїхала мати, яка разом з працівниками клубу знайшла дитину у хащах урочища. Дівчинка перебувала у майже непритомному стані з травмами голови, одяг дівчинки був неушкоджений. На місце виїхали керівництво запорізької поліції та слідчо-оперативна група.

Також була викликана швидка медична допомога, яка госпіталізувала дитину в Запорізьку обласну дитячу лікарню. У медзакладі її прооперували, після чого помістили в реанімаційне відділення у тяжкому стані. Був проведений медичний огляд неповнолітньої, під час якого факт згвалтування не підтвердився.

Однак наразі призначена комплексна судово-медична експертиза для з’ясування обставин отримання тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

Слідство розглядає різні версії трагедії, додали у поліції. Зокрема, тривають заходи щодо встановлення ймовірної особи підозрюваного у скоєнні спроби згвалтування дитини. Розшукується чоловік віком близько 35-40 років, худорлявої статури, був одягнутий: спортивний костюм, шльопанці, на одязі, можливо, є сліди крові.

Нагадаємо, у Маріуполі затримано підозрюваного у згвалтуванні малолітньої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП