na-zaporizhzhi-rosiyani-za-dobu-obstrilyali-26-naselenikh-punktiv-ye-ruynuvannya

На Запоріжжі росіяни за добу обстріляли 26 населених пунктів, є руйнування

 • 805171 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Протягом минулої доби у Запорізькій області російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі 26-ти населених пунктів. Про це в Telegram повідомила Запорізька обласна військова адміністрація, інформує УНН.

Цитата

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Малинівка, Гуляйполе, Гуляйпільське, Кам'янське, Червоне, Затишшя, Єгорівка, Залізничне, Оріхів, Малі Щербаки, Новоданилівка, Ольгівське, Мала Токмачка, Чарівне, Щербаки, Полтавка, Зелений Гай, Новоселівка, Шевченко, Новокарлівка, Білогір'я, Степове, Плавні, Степногірськ, Зарічне, Комишуваха», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що надійшло 36 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Повідомляється також, що протягом минулої доби ворог здійснив 156 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

У ніч на 3 лютого російські окупанти атакували село Таврійське Запорізької області. Унаслідок обстрілів зруйновані житлові будинки та цивільна інфраструктура.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Нікопольщину вночі знову обстріляли окупанти - ОДА

     • 723780 переглядiв

    По Україні оголосили масштабну повітряну тривогу

     • 1744889 переглядiв