na-zaporizhzhi-okupanti-obstrilyali-18-naselenikh-punktiv-ye-ruynuvannya

На Запоріжжі окупанти обстріляли 18 населених пунктів, є руйнування

 • 87891 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Вчора, 2 вересня, російські війська обстріляли 18 населених пунктів Запорізької області. Як інформує в Telegram Запорізька обласна військова адміністрація, надійшло 41 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури, передає УНН.

Цитата

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Полтавка, Дорожнянка, Залізничне, Білогір’я, Гуляйполе, Новоандріївка, Новоданилівка, Преображенка, Успенівка, Оріхів Мала Токмачка, Червоне, Ольгівське, Чарівне, Щербаки, Малинівка, Верхня Терса, Преображенка, Малі Щербаки", – ідеться у повідомленні.

Деталі

В ОВА зазначили, що надійшло 41 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті ворожих обстрілів.

Також вчора проводили евакуацію цивільного населення з тимчасово окупованої території. Вивезли 1361 людей, з них 327– діти.

Доповнення

Цієї ночі російські війська завдали ракетних ударів по Краматорську та Слов'янську Донецької області – влучили у підприємства.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб ЗСУ: знищено вже приблизно 49 050 окупантів

     • 122547 переглядiв

    У Вознесенську пролунав вибух

     • 592024 переглядiв

    Армія рф вбила в Україні 380 дітей – Офіс Генпрокурора

     • 101222 переглядiв